This entry is part [part not set] of 21 in the series Viatge Canadà

Remant al llac Hay

A l’entrada anterior ja us vaig explicar que una de les activitats que vam fer durant la nostra estada al Hay Lake (Ontàrio, Canadà) va ser passejar en caiac i canoa pel llac.

El Hay Lake té uns 9 km d’extensió i uns 2,5 km en la seva part més ampla, té un parell d’illes al mig i, almenys en els trams que vam recórrer, l’aigua és bastant tranquil·la i no notem grans corrents.

Vam fer diverses excursions a diferents hores del dia i una per veure la posta de sol, sempre equipats amb les nostres armilles salvavides, gorres, càmeres i alguns refrescos. És molt més còmode anar remant mentre contemples la grandiositat de la naturalesa canadenca que en cotxe o a peu, per això vam repetir diverses vegades.

En les nostres passejades pel llac ens vam anar trobant amb preses de castors i aus rapinyaires (encara que seria difícil dir de quines espècies) a més de creuar-nos amb algunes barquetes de motor de pescadors de canya (costum molt arrelat al Canadà) i escoltar contínuament sons d’animals que no vèiem (picots, baralles d’esquirols, algun bram de cérvol…).

No ho semblava per la tranquil·litat que ens envoltava, però una altra cosa abundant en el llac són les cabanes. La seva presència, encara que molt integrades amb el paisatge (o ocultes), és constant, totes amb el seu petit embarcador i guarnides amb óssos de fusta, inukshuks, caçadors de somnis…

Us deixo algunes fotos de les nostres passejades…

Deixa un comentari