This entry is part [part not set] of 11 in the series Viatge Eivissa

Platges de Cala Tarida a Cala Vedella

Aquest segon dia el dediquem a conèixer alguna de les cales i platges del sud-oest d’Eivissa: Cala Tarida, Cala Es Molí i Cala Vedella; que ens quedaven molt més a prop de l’hotel i de Sant Antoni.

Els nostres objectius en la recerca de platges per passar una bona estona són que tinguin fàcil accés tant des del cotxe com per entrar i sortir de l’aigua i que, encara que hi hagi gent, no sigui aclaparadora. Poder trobar el nostre raconet on estar més o menys tranquils gaudint del sol i del mar.

Això ens porta a descartar moltes platges només veure-les: platges amb munts de gandules i para-sols, patins d’aigua, pedres o roques… ens fan seguir buscant.

Cala Tarida

És una de les platges més famoses i conegudes d’Eivissa, és gran, plena de serveis i envoltada per una macro-urbanització. Un parell de clubs posen música durant tot el dia.

Arribar és fàcil, seguint les indicacions des de Sant Antoni o Sant Josep (és difícil no trobar-la), té hotels, apartaments, bars, clubs, zona d’esports, botigues, farmàcies…

És perfecta per a aquells a qui agradin les activitats aquàtiques i el moviment continu de gent (molta gent). No és el que nosaltres buscàvem així que seguim la nostra ruta a la recerca de la “cala perfecta”.

Cala Tarida - Ibiza

CALA TARIDA

Coordenades GPS: 38.940157, 1.235709
Més informació: Cala Tarida

Cala es Molí

És la següent cala vorejant l’illa cap al sud. Aquesta ens va agradar molt. L’accés en cotxe requereix entrar per un camí de terra però molt “light”.

És una cala petita i bastant tancada, amb pins que arriben gairebé fins a la sorra, envoltada per penya-segats i amb algunes roques. Amb poca gent i tranquil·la. A la paret de l’esquerra hi ha una petita cova (al mar).

Hi ha un bar restaurant i lavabos públics.

Vam estar unes quantes hores nedant, bussejant i prenent el sol en un racó apartat a la dreta, prop d’un dels embarcadors que us explicava a l’entrada anterior.

Cala es Molí - Ibiza

CALA ES MOLI

Coordenades GPS: 38.930079, 1.233131
Més informació: Cala Molí

Cala Vedella

La tercera platja del dia, semblant a la primera: molt urbanitzada i amb molts serveis. Però vam aparcar tan a prop de la sorra que vam prendre un bany. El camí de terra passa per davant dels restaurants i botigues que estan davant de la platja. No sembla molt agradable menjar-hi amb la pols que aixequen els cotxes que passen a 2 metres de les taules.

Ja era mitja tarda, pel que no hi havia moltíssima gent, tot i que a mig dia havia d’estar de gom a gom.

Cala Vedella - Ibiza

CALA VEDELLA

Coordenades GPS: 38.913871, 1.224244
Més informació: Cala Vedella

Deixa un comentari